2
Jan

SEM TO KAR JEM! .. KAJ?

Kolikokrat ste slišali ta stavek? Ponavlja se, kot lajna v vsakem po-prazničnem članku in nas spomladi priganja k izgubi oblog, ki smo jih nabrali čez zimo. Naše izkušnje pravijo, da je vse stvar uravnoteženosti – če je ni, govorimo o dobro poznanem jo-jo efekt-u. Vsi vemo kako izgleda zagon z veliko slabe vesti po praznikih, potem pride spomladanska panika nato pa nadležno jesensko priganjanje k vadbi.

SEM TO KAR JEM! .. KAJ?

Torej, kar vsi iščemo je uravnoteženost, ki pa se skozi prehrano odraža na vsakem področju našega življenja. To je resničen pomen tega – sem to kar jem.

Kako se odraža? Najbrž se zavedate koliko truda zahteva skrbno in dosledno planiranje prehrane. Glede na to, da je to nekaj vsakodnevnega pomeni, da dosledno skrbimo zase – vsak dan. Za nagrado poleg discipliniranega vsakdana imamo tudi več energije in navsezadnje, lepo oblikovano telo. Nalašč je napisano na zadnjem mestu, ker samo lepo telo ni dovolj močna motivacija in se na splošno kar hitro sprijaznimo z našim izgledom.

SEM TO KAR JEM! .. KAJ?

Naj vam bo videz nagrada za ves vložen trud, ne pa samo sredstvo, ki vas vodi na vadbo in k zdravi prehrani.

Z disciplino in željo po tem, da sebi privoščite le dobro boste prišli dlje, kot le z vcepljeno mislijo »do poletja moram shujšati«, » moram obleči stare kavbojke«, »izgubiti vsaj 10kg«. Z oblikovanjem zdravih navad boste iz leta v leto bolj vešči zdravega pristopa do hrane in boste to počeli lahkotno, telo pa vam bo sledilo.

Tudi mi smo šli skozi mnoga pozitivna in negativna obdobja in prišli skozi leta do ugotovitev, ki so nas pripeljale do tega, da smo kar smo.

Dana nam je možnost, da te dragocene izkušnje delimo z vami zato ne bomo zamudili priložnosti, da vam predamo svoje znanje!

SEM TO KAR JEM! .. KAJ?