+386 51 229 336
gofitcenterinfo@gmail.com
Industrijska cesta 5, Nova Gorica, SI
Spletna trgovina
Stopimo v stik

Ekipa

Ekipa entuziastov, vsak poseben v tem kar počne, vsi skupaj nepremagljivi.
Stopimo v stik

Matjaž Komel

Matjaž je svojo strast do fitnesa razvil že v najstniških letih, ko se je zaradi bratovega zbadanja na račun svoje teže odpravil na vadbo z motivacijo, da bo glede tega nekaj ukrenil. Strast do fitnesa je z leti še dodatno rasla in se iz hobija razvila v poklic.
Po dolgih letih treningov je spoznal, da je vadba z lastno težo enako učinkovita, vendar varnejša od vadb, ki se izvajajo v klasičnih fitnes centrih po svetu. Matjaž je predvsem osebni trener, mentor, strokovnjak za preoblikovanje telesa in hujšanja. S svojim znanjem, pridobljenim z rednimi strokovnimi usposabljanji in izkušnjami pomaga vsakemu doseči želeni cilj. Kot dober motivator, se trudi izvesti vadbo dinamično in zanimivo obenem pa prilagojeno zahtevam, potrebam, ciljem in zmožnostim posameznika. Tako se mu popolnoma prilagodi in pomaga doseči vidne rezultate, ne glede na njegovo začetno pripravljenost. V svojem delu vidi izziv, da iz ljudi izvabi največ kar zmorejo. Matjaž vodi vadbe Bootcamp, Go Cross ter Shapeboxing.

Z diplomo druge stopnje usposobljenosti za NCSF osebnega trenerja, certifikatom za EGSA Girevoy trenerja, licenco vaditelja spinninga ter kot nutricionist, Matjaž prisega na to, da pravilna prehrana predstavlja kar 80% uspeha na poti do želenega cilja. Tudi zaradi tega Matjaž svoje znanje predaja celovito in želi pomagati posamezniku na vseh ravneh: duša, hrana in telo. Posameznik, ki dela na sebi na vseh področjih veliko lažje ostane motiviran, sledi zastavljenim ciljem in uresničuje svoje želje.
Svoj prosti čas najraje preživlja na kajtu, kolesu ali pa kar v GoFitu, kjer se preizkuša v Crossfitu. Za svojo dušo pa, ko je le možno spakira kovčke in se odpravi na kakšno potovanje.

Moto: “Don’t stop, till you drop.”

Adrijana Gašparič

Mitja Maechtig

Rok Markočič

IMATE VPRAŠANJE?

O podjetju

Kibbon d.o.o.
Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Davčna št.: 52566803
Matična: 3543650000

Za uporabnike

Copyright © 2022 Kibbon d.o.o. - Vse pravice pridržane. | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down