22
Jun

GO FIT

Poletje 2019 je bilo prelomno leto v naši zgodbi, saj smo se lotili velike prenove, v sklopu katere smo uredili dve prostorni garderobi, (vsaka z svojimi sanitarijami in kar tremi tuš kabinami), ter bar, Progress bar, ki je bil prav tako dolgoletna želja.
Ko smo nekako mislili da so »velika dela« vsaj za nekaj časa zaključena, pa je prišel virus, in močno zarezal tudi v naša življenja in v naše delo. Vrata smo bili primorani zapreti.
Če nam je v enem trenutku zastal dih, smo že v drugem trenutku imeli polne roke dela. V centru se je sprostila velika dvorana in brez pomisleka smo zavihali rokave in se lotili preurejanja. Končno smo lahko iz fitnes naprav, ki so bile kar nekaj časa v skladišču, obrisali prah in jim našli svoj prostor. Tako je nastala fitnes dvorana. Večjo halo smo preuredili v prostor za cross in bootcamp vadbo.
Še vedno pa je del dvorane »prazen«. A tudi za tega imamo že narejene načrte 😉

Pa se sprehodimo po prostorih.

Na začetku imamo kardio dvorano, kjer v večini izvajamo tudi osebno trenerstvo. Izbirate lahko med osebnim trenerstvom (1na1) in semi osebnim trenerstvom (skupina do 5 oseb; prilagojen trening posamezniku).

Tej sledi fitness dvorana. Trenirate sami, možen pa je tudi trening s trenerjem.

GO FIT
Fitnes dvorana

Trenutno ponujamo dve obliki skupinske vadbe. Fitcross in Bootcamp. Dvorana za Fitcross ima vse, kar potrebujemo za kvaliteten trening.

GO FIT
FITcross dvorana

Ob Fitcross dvorani pa najdemo še prostor za Bootcamp.

GO FIT
Dvorana za Bootcamp

Vedno ste dobrodošli, da si naše prostore zgolj ogledate, ali pa se ob tem ustavite še na kratek, brezplačen, neobvezujoč posvet.
Lahko se tudi prijavite na brezplačen preizkus vadbe tukaj.

Dobrodošli.