Gold Fitnes

ZDAJ  je čas da narediš prvi korak!

Korak iz cone udobja ni preprost, a je nujen, če želiš spremembo.

Preteklosti ne moreš spremeniti, lahko pa stopiš na novo pot in spremeniš svojo prihodnost.

In zate imamo paket GOLD FITNES.


KAJ TI PONUJAMO?

*20 treningov na mesec v prisotnosti trenerja

Vadba v prisotnosti trenerja ti zagotavlja pravilno izvedbo vaj. Vadba bo tako bolj učinkovita in varna, saj se le s pravilno izvedbo vaj lahko izogneš neželenim poškodbam.
Nadzor usposobljenega trenerja je zelo pomemben in skorajda nujen za tiste, ki se z vadbo soočajo prvič. Trener ti bo tako na razpolago za pojasnila glede treninga ali za prikaz vaj, s katerimi se soočaš prvič.

*1x tedensko Mobility vadba

Mobility vadba izboljša kvaliteto gibanja pri vseh gibalnih vzorcih zahtevnejše vadbe oziroma treninga. Združuje vaje za razvoj gibljivosti in ravnotežja in je osnova za varno izvajanje ostalih vadb. Vadba je odlična preventiva pred poškodbami, saj je osredotočena na mobilizacijo vseh kritičnih predelov: ramena, kolke, prsni del hrbtenice in na vse mišice, ki se nahajajo okrog teh sklepov.

*Prehranski priročnik

*2x na mesec TANITA- osebna analiza telesne sestave

Tehtnice za nadzor telesne sestave so namenjene zdravemu življenju, saj vam nudijo vpogled v ključne indikatorje zdravja, ki vam omogočajo spremljanje sprememb vašega življenjskega stila pri spremembi prehranjevanja spremljajte rezultate na telesu, da se prepričate, da se prehranjujete na bolj zdrav način, pri prilagoditvi programa fizične aktivnosti s spremljanjem napredka mišične mase in stopnje bazalnega metabolizma ter nadzorovanju odstotka telesne maščobe, ki je ključni indikator tveganj za sladkorno bolezen in srčna obolenja.

In sedaj najboljši del!

Ker si želimo, da tudi tebi uspe, ti ponujamo enkratno priložnost.

Cena paketa GOLD FITNES za 1 mesec ▶▶▶  100€

Ne glede na obliko vadbe ti priporočamo da vztrajaš vsaj 3 do 4 mesece.

CELOSTNI PRISTOP | ZAGOTOVLJEN USPEH