28
Jan

Lucijina izkušnja

Objavljamo še eno pričanje zadovoljne stranke, ki si je z našim strokovnim vodstvom izboljšala fizično stanje pri razmiku trebušnih mišic po nosečnosti.

Hvala Lucija, da si svojo izkušnjo delila z nami!

Obenem pa vabimo vse novo pečene mamice in nosečnice, da se nam pridružijo na vadbi. Odpiramo namreč skupino za mamice vsak ponedeljek in sredo ob 18.00!

“Februarja 2017 sem rodila deklico Evo, težko več kot štiri kilograme. V porodnišnici mi je fizioterapevtka pred odhodom izmerila diastazo trebušnih mišic in sicer kar šest prstov. Devet mesecev po porodu sem se odločila, da si poiščem nekoga, ki bi mi pomagal, da pravilno začnem izvajati vaje,  ter da zmanjšam razmik trebušnih mišic. Naletela sem na spletno stran Go fita, kjer sem našla trenerko Natalijo, ki se ukvarja z vadbo pred in po porodu. Že prvič, ko sva se srečali sem vedela, da punca obvlada, predvsem pa da je tudi strokovno podkovana. Na treningih me je Natalija stalno nadzirala in mi preverjala, če pravilno napenjam mišice. Že po dveh mesecih osebnega trenerstva in seveda vadbami doma se je diastaza zmanjšala za dva prsta. Natalijo močno priporočam, ker je odlična trenerka, motivatorka in osebnost z veliko začetnico. Na treningih sem se počutila kot doma, hvala Nataliji in Go fitu.
Vsem mamicam, ki bodo brale tale zapis pa svetujem, da ne oklevajo in se takoj sestanejo z Natalijo – ne bo vam žal!”

 

Lucijina izkušnja