Matjaž Komel

Matjaž Komel

Matjaž je svojo strast do fitnesa razvil že v najstniških letih, ko se je zaradi bratovega zbadanja na račun svoje teže odpravil na vadbo z motivacijo, da bo glede tega nekaj ukrenil. Strast do fitnesa je z leti še dodatno rasla in se iz hobija razvila v poklic.

Po dolgih letih treningov je spoznal, da je vadba z lastno težo enako učinkovita, vendar varnejša od vadb, ki se izvajajo v klasičnih fitnes centrih po svetu. Matjaž je predvsem osebni trener, mentor, strokovnjak za preoblikovanje telesa in hujšanja. S svojim znanjem, pridobljenim z rednimi strokovnimi usposabljanji in izkušnjami pomaga vsakemu doseči želeni cilj. Kot dober motivator, se trudi izvesti vadbo dinamično in zanimivo obenem pa prilagojeno zahtevam, potrebam, ciljem in zmožnostim posameznika. Tako se mu popolnoma prilagodi in pomaga doseči vidne rezultate, ne glede na njegovo začetno pripravljenost. V svojem delu vidi izziv, da iz ljudi izvabi največ kar zmorejo. Matjaž vodi vadbe Bootcamp, Go Cross ter Shapeboxing.

Z diplomo druge stopnje usposobljenosti za NCSF osebnega trenerja, certifikatom za EGSA Girevoy trenerja, licenco vaditelja spinninga ter kot nutricionist, Matjaž prisega na to, da pravilna prehrana predstavlja kar 80% uspeha na poti do želenega cilja. Svoj prosti čas najraje preživlja na kajtu, kolesu ali pa kar v GoFitu, kjer se preizkuša v Go Crossu.

Moto: “Don’t stop, till you drop.”