+386 70 820 425
gofitcenterinfo@gmail.com
Industrijska cesta 5, Nova Gorica, SI
Spletna trgovina
Stopimo v stik

O centru

Največji vadbeni center na primorskem.
Kontakt

GO FIT CENTER

Go Fit center ni samo vadbeni prostor, saj na 1300 kvadratnih metrih ponujamo veliko več, kot „le“ to.

Go Fit je iz majhne vadbene sobice, v nekaj letih, postal ne samo največji vadbeni prostor na Severnem primorskem, ampak sodobno opremljen center, ki ponuja kar 700m2 vadbenih površih. V centru sta na voljo dve garderobi; v vsaki pa so po tri tuš kabine. Prostore smo rekonstruirali in temeljito obnovili leta 2019.

Vadbeni del ponuja dobro opremljen klasični fitnes, ki ga konstatno dopolnjujemo z novo opremo in napravami, prostor za cross vadbo, katerega srce predstavlja velika vadbena konstrukcija z vso pripadajočo opremo ter prostor za Bootcamp.

Poleg tega v našem centru najdete še funkcionalno igralnico za otroke, kjer organiziramo tudi rojstnodnevna praznovanja ter Progress bar.

V našem centru deluje tudi Olok- ukvarjajo se s športnimi meritvami in rehabilitacijskimi treningi, ter z razvojem inovativnih merilnikov, ki jih tudi v praksi uporabljajo pri športnih in rehabilitacijskih meritvah. V zgornji etaži sta dve veliki dvorani, v katerih se izvajajo plesne in športne dejavnosti.

IZBERI SVOJO VADBO

Spoznaj našo ekipo

Ekipa entuziastov, vsak poseben v tem kar počne, vsi skupaj nepremagljivi. Druži nas ljubezen do gibanja, želja po zdravem življenjskem slogu in srčnost v tem kar počnemo. Zdravje, veselje in šport nam predstavljajo vodilo do pozitivne življenjske energije.
Spoznaj ekipo

O podjetju

Kibbon d.o.o.
Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Davčna št.: 52566803
Matična: 3543650000

Za uporabnike

Copyright © 2022 Kibbon d.o.o. - Vse pravice pridržane. | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down