+386 70 820 425
gofitcenterinfo@gmail.com
Industrijska cesta 5, Nova Gorica, SI
Spletna trgovina
Stopimo v stik

Penalty Burn

Kaj je Penalty Burn?

Skupinska vadba Penalty box je namenjena in zasnovana za učinkovito hujšanje (izguba neželene maščobe), preoblikovanje telesa, izboljšanje fizične kondicije ter povečanje moči in vzdržljivosti.

Vadba temelji na uporabi edinstvenega in preprostega, vendar izjemno učinkovitega vadbenega pripomočka – Penalty box. To orodje, v kombinaciji z našimi strokovno zasnovanimi vadbenimi programi, omogoča neomejeno število kombinacij različnih vaj, ki aktivirajo vse glavne mišične skupine in zaradi intenzivnosti izvedbe omogočajo pospešeno porabo kalorij, kar zagotavlja celovito in učinkovito vadbo. Skupinska vadba Penalty box je 45 minutna intenzivna vadba, ki se izvaja v manjših skupinah – do 12 vadečih, pod nadzorom strokovno usposobljenega in licenciranega osebnega trenerja/ke. Z majhnimi skupinami lahko zagotovimo večjo pozornost vadečim, kar izboljša učinkovitost vadbe in omogoča pravilno ter nadzorovano izvajanje vaj.

Kaj omogoča skupinska vadba Penalty box?
Skupinska vadba Penalty box omogoča: 1. pospešeno porabo maščobe (med in po končani vadbi) 2. izboljšanje kondicije (povečanje splošne vzdržljivosti) 3. izboljšanje agilnosti in koordinacije (razvoj ključnih veščin za športno učinkovitost) 4. izboljšanje moči in mišičnega tonusa (preoblikovanje telesa) 5. izboljšanje hitrosti in eksplozivnosti (za številne športe in vsakodnevne aktivnosti) 6. izboljšanje funkcionalne moči (pri temeljnih gibih kot so dvigovanje, potiskanje in vlečenje) 7. izboljšanje gibljivosti (ključno za preprečevanje poškodb in izboljšanje gibalnih sposobnosti) 8. izboljšanje ravnotežja in stabilnosti (ključno za preprečevanje poškodb in izboljšanje športne učinkovitosti) 9. univerzalnost (množica vaj, kar naredi vadbo zelo raznoliko)

Za koga je skupinska vadba Penalty box primerna?
Skupinska vadba Penalty box je primerna za vsakogar, ki se želi udeležiti visoko intenzivne intervalne vadbe za pospešeno porabo kalorij, izgubo telesne teže in preoblikovanje telesa.

Za koga je skupinska vadba Penalty box ni primerna?
Skupinska vadba Penalty box ni primerna za posameznike s poškodbami (predvsem sklepov ali hrbtenice) ter posamznike z zdravstvenimi težavami (bolezni srca…).

Z vadbo pričnemo 4.9.2023

URAPONEDELJEKTOREKSREDAČETRTEKPETEK
6:00X-COURSE*PENALTY BURNX-COURSE*PENALTY BURNX-COURSE*
7:45BOOTCAMPBOOTCAMPBOOTCAMP
16:45
17:00PENALTY BURNPENALTY BURN
17:30X-COURSE*X-COURSE*X-COURSE*
18:30BOOTCAMP
X-COURSE*
BOOTCAMP
X-COURSE*
BOOTCAMP
X-COURSE*
* X-COURSE vadbe ni mogoče kombinirati z ostalimi vadbami.

O podjetju

Kibbon d.o.o.
Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Davčna št.: 52566803
Matična: 3543650000

Za uporabnike

Copyright © 2022 Kibbon d.o.o. - Vse pravice pridržane. | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down