Pogoji poslovanja

Podatki o ponudniku

KIBBON d.o.o.
Delpinova ulica 14
5000 Nova Gorica
+386 (0)70 820 425
info@gofit.si

TRR: SI56600000000209785
Matična številka: 3543650000
ID za DDV: SI52566803

Pogoji poslovanja

Podjetje KIBBON d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik) je lastnik in upravitelj spletne trgovine www.gofit.si. Pri vodenju in upravljanju se sklicujemo na Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot). Z uporabo te spletne strani se stinjate s pogoji uporabe, ki se lahko posodobijo brez vnaprejšnjega obvestila.

KIBBON d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti, če v določenem časovnem obdobju spletna stran ni na voljo. Poleg tega lahko občasno omejimo dostopanje do nekaterih vsebina na naši spletni strani.

KIBBON d.o.o. ravno tako ne prevzema odgovornosti za izgubo ali kakršnokoli škodo povzročeno zaradi objave podatkov s strani uporabnikov na spletnih straneh www.gofit.si. Slednja vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani, nad katerimi nimamo nadzora in zato ne moremo sprejeti odgovornosti za kakeršnokoli škodljivo delovanje ali posledice nastale z obiskom teh spletnih strani.

Vse cene so v evrih (€) in že vsebujejo 9,5% ali 22% DDV (davek na dodano vrednost) in veljajo za vse kupce v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spreminjajo brez vnaprejšnjega obveščanja strank in veljajo od trenutka spremembe v spletni trgovini. Ažuriranje podatkov o zalogah in cenah je dnevno, vendar se zaradi večje ponudbe lahko pripetijo napake. V tem primeru bomo kupca obvestili in težavo rešili v obojestransko korist in zadovoljstvo.

POGODBA:

Nakupna pogodba se sklene v slovenskem jeziku, in sicer je uradno sklenjena, ko ponudnik potrdi uporabnikovo naročilo. Nakupna pogodba je shranjena pri podjetju in jo lahko prejmete na pisno zahtevo. Svojo zahtevo lahko sporočite na naslov:

KIBBON d.o.o.,
Delpinova ulica 14,
5000 Nova Gorica

Vsebine na spletni strani so za informativno in izobraževalno rabo ter niso mišljene kot nadomestek za zdravniško posvetovanje. O uporabnosti naših nasvetov in predlogov se glede na svoje zdravstveno stanje posvetujte s svojim zdravnikom.

Ponudnik KIBBON d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav obrne na ponudnika telefonsko ali preko elektronske pošte. Oddaja pritožb je možna preko elektronske pošte info@gofit.si ali pisno na naslov podjetja. Vse spore bomo poizkušali rešiti v obojestransko korist. V nasprotnem primeru je za vse pritožbe pristojno Okrožno sodišče v Novi Gorici.

Kako naročiti

Sistem naročanja je preprost.

  1. V spletni trgovini najprej poiščite želeni artikel. Pri tem si lahko pomagate s številnimi orodji za olajšano iskanje. Kliknite na izdelek in pri tem izberite koliko enot želite naročiti ter želeni okus in kliknite na ikono “Dodaj v košarico”. Ponovite ta postopek za vsak izdelek, ki ga želite pridobiti.Če želite kupiti isti izdelek v različnih okusih je potrebno ravno tako ponoviti postopek izbire želenega artikla z novim okusom. Na primer: če ste izdelek v okusu jagode dodali v košarico in želite kupiti isti izdelek v okusu pomaranče, morate ponovno klikniti na “Dodaj v košarico”, vendar pred tem izberete nov okus, ki ga želite ter število kosov.
  2. Po tem ko ste izbrali vse izdelke, ki jih želite kupiti, kliknite na vrhu strani na ikono Košarica ali Blagajna. S klikom na ikono Košarica se vam bo odprlo okno v katerem lahko še dodatno uredite in pregledate vaše naročilo. V košarici pridobite tudi informacijo o vrednosti dostave. Če naročilo ustreza pogojem brezplačne dostave bo to ravno tako razvidno v spletni košarici. Nakupovalna košarica shranjuje izbrane izdelke ter Vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate ob vsakem trenutku in iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb “Posodobi košarico” se Vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko odstranite s pritiskom na gumb “X” na skrajno desni strani poleg cene artikla.
  3. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem pritisnite na gumb “Nadaljujte na blagajno”. Sistem Vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišete zahtevane podatke o dostavi in izstavitvi računa ter k zaključku nakupa. Tukaj sledite nadaljnjim navodilom, in sicer je potrebna prijava z vašim uporabniškim računom, ki vam nudi številne ugodnosti, ali pa enostavno vpišete podatke za dostavo brez prijave v naš sistem.
  4. Pred izbiro načina plačila si lahko še enkrat pogledate izbrane artikle in če ste z njimi zadovoljni in jih želite naročiti, nadaljujete z izbiro načina plačila.
  5. Izberete želeni način plačila in potrdite naročilo s klikom na ikono “Oddaj naročilo”.
POTRDITEV NAROČILA:

Oddano naročilo se pošlje v našo podatkovno bazo. Istočasno boste prejeli e-pošto o prejemu oddanega naročila. To sporočilo vam potrjuje, da smo vaše naročilo prejeli in pričeli z njegovo obdelavo. V njem lahko ponovno preverite vse podatke o dostavi in izstavitvi računa ter vse naročene artikle. Vse želene spremembe v zvezi z že oddanim, a ne dokončno potrjenim naročilom, lahko sporočite prodajnemu svetovalcu, z odgovorom na e-pošto o prejemu naročila.

Naročilo se šteje za potrjeno oz. zaključeno ob naknadnem e-poštnem sporočilu, v katerem vam svetovalec, ki preveri naročilo, podatke za plačilo, način dostave in dokončno potrdi naročilo. Vsa naročila, kjer je izbran način plačila “Po “predračunu” bodo odposlana, ko na naš račun prejmemo plačilo.

V primeru napake pri naročanju preko spletne strani www.gofit.si lahko uporabnik naročilo prekliče s klicem na telefonsko številko 070 820 425 ali pisno kot odgovor na e-poštno sporočilo, ki potrjuje prejetje naročila preko spletne trgovine.

Če imate pri naročanju kakršnekoli težave se obrnite na nas preko e-pošte info@gofit.si

Načini plačila

Ob zaključevanju nakupa lahko v blagajni izberete razične načine plačila, in scier:

  • Plačilo po predračunu – s potrditvijo naročila vam na vaš e-poštni naslov posredujemo predračun. Po prejetju plačila bomo paket poslali in vas o tem obvestili preko e-pošte.
  • Plačilo po povzetju – po potrditvi naročila na vaš e-poštni naslov vam odpošljemo paket. V skladu z izbranim načinom plačila, plačate naročeno blago ob prevzemu paketa pri dostavni službi.
  • Kreditne kartice – KMALU!! – uporabite vašo kreditno ali debetno kartico. Vsa plačila se procesirajo preko Paymill (www.paymill.com) ponudnika plačilnih storitev. Varnost je zagotovljena s strani Paymilla. KIBBON d.o.o. ne hrani nobenih informacij v zvezi z plačili s kreditnimi karticami. Blago je odposlano po potrditvi plačila, na naslov kupca.

Dostava

Spletna trgovina želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam za pakiranje in dostavo kupljenega blaga v Republiki Sloveniji zaračunamo enotno ceno, ki znaša 3,7 EUR za posamezno naročilo. Poštnino za pošiljke v tujino zaračunavamo po ceniku Pošte Slovenije. Pri nakupu v vrednosti nad 100 EUR je dostava v Republiki Sloveniji brezplačna.

Dostava poteka preko Pošte Slovenije, v času njihovih uradnih ur.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga ter vračilo kupnine

Kupec ima pravico, da nam v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec lahko svojo odločitev sporoči po elektronski pošti na kontaktni e-naslov info@gofit.si.

Kupec mora nato blago vrniti podjetju v nadaljnjih 14 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila.

Izdelki morajo biti nerabljeni, neoprani, nepoškodovani in količinsko nespremenjeni, v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Upoštevajte, da pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Kupec mora blago vrniti na naslov: Gofit (Kibbon d.o.o.), Industrijska Cesta 5, 5000 Nova Gorica.

Ponudnik vrne celotno kupnino takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni po prejemu nepoškodovanega, nerabljenega in neopranega blaga.

Politika zasebnosti

Podjetje KIBBON d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Pravica do zasebnosti se ureja glede na Zakon o varovanju osebnih podatkov.

Ob vaši registraciji ali izpolnjenem naročilu pridobimo vaše ime in priimek, telefonsko številko, poštni naslov, e-pošto ter starost. Ti podatki bodo uporabljeni za obdelavo vašega naročla, v statistične namene, za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo v zvezi s spletno stranjo www.gofit.si. Po opravljenem nakupu pridobimo še podatke o naslovu dostave.

Če želite preveriti podatke, ki ste jih predložili ob registraciji, lahko to storite preko e-pošte ali pa se obrnete na podporo strankam. Predložene podatke lahko preverite tudi v vašem uporabniškem računu. Glavno dokazilo o vašem uporabniškem računu je vaš e-poštni naslov in geslo, ki ga uporabljate za vstop v spletno stran. Podatke varno hranite, saj ste odgovorni za vse dejavnosti opravljene z vašim uporabniškim računom.

Priporočamo vam, da ne shranite gesla v brskalniku, saj lahko vsaka oseba, ki ima dostop do vašega računalnika uporabi vaše osebne podatke ali zlorabi vaš račun.

Varnost

KIBBON d.o.o. uporablja varnen spletni sistem naročanja in ga nenehno izboljšuje, tako da ponuja visoko raven varnosti. Spletno nakupovanje še nikoli ni bilo tako varno. Naša spletna stran uporablja kriptirano povezavo SSL, zaščiteno z digitalnim potrdilom izdajatelja varnostnih certifikatov Comodo CA Limited.

Positive SSL

KIBBON d.o.o. bo naredil vse potrebno, da bodo vaši podatki varni, vendar ne odgovarja za morebitno škodo, ki jo lahko stranka utrpi zaradi nepooblaščenega dostopa tretje osebe do vseh podatkov, ki ste jih posredovali pri dostopu ali naročanju na naši spletni strani.

Piškotki

Spletna stran gofit.si vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Trgovec lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Trgovec lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti trgovec zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.