+386 (0)70 820 425
info@gofit.si
Industrijska cesta 5, Nova Gorica, SI
Spletna trgovina
Stopimo v stik

Post COVID

POST COVID program vam bo pomagal, da spet okrepite telo.

Vrnitev k treningom po katerikoli bolezni je lahko težavna. Nič drugače ni v primeru, če ste pravkar preboleli Covid-19.

Zato smo oblikovali program, s katerim vam želimo pomagati, da okrepite svoje telo po bolezni.

Čeprav se zdi, da ste na treninge pripravljeni, boste hitro ugotovili, da nimate moči in ste hitro zadihani. Zelo pomembno je, da po bolezni ne pričnete s treningi, kot ste jih bili vajeni prej.

Oblikovali smo program, ki obsega 12 prilagojenih in nadzorovanih treningov

Posebna oblika vadbe je nastala na podlagi osebne izkušnje osebnega trenerja Matjaža Komela, ki se je po prebolevnosti (bolezen je potekala v lažji obliki) takoj vrnil v fitnes, po že nekaj minutah pa se je počutil, kot da ga je lastno telo izdalo. Potem je poslušal nasvet zdravnikov, da naj tri mesece po bolezni miruje... Po zgolj treh tednih se je nabralo dodatnih 11 kilogramov. Dovolj alarmantno, da je stvari vzel v svoje roke. Vrnil se je v telovadnico in premišljeno pričel s treningi.

Za nasvet smo vam vedno na voljo na tel. št.: 051 229 336

Preizkusi vadbo brezplačno

Kontaktirajte nas in se prijavite na prvi brezplačni obisk vadbe. Se želiš prijaviti na brezplačni preizkus preko telefona? Pokliči na 070 820 425 od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00 uro.

Prijavite se na vadbo

Izpolni spodnji obrazec in najkasneje v roku 24 ur po izpolnitvi obrazca te bomo poklicali in dogovorili se bomo za ustrezni termin brezplačnega preizkusa vadbe.

  O podjetju

  Kibbon d.o.o.
  Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
  Davčna št.: 52566803
  Matična: 3543650000

  Za uporabnike

  Copyright © 2022 Kibbon d.o.o. - Vse pravice pridržane. | Izdelava spletne strani: Spletnikar
  crossmenuchevron-down