+386 51 229 336
gofitcenterinfo@gmail.com
Industrijska cesta 5, Nova Gorica, SI
Spletna trgovina
Stopimo v stik

X-Course

Kaj je X-Course?

X-Course je napredna in intenzivna oblika funkcionalne vabe, katere posebnost je izjemno raznolika kombinacija vaj. Cilj vadbe ni delo na posamezni skupini mišic temveč v celoviti telesni pripravljenosti. Stremi k razvoju gibljivosti, stabilnosti, vzdržljivosti, hitrosti in moči. Tako boste pripravljeni na izzive, bodisi v vsakdanjem življenju ali v različnih športnih disciplinah.

Treningi združujejo vaje iz atletike, olimpijskega dvigovanja uteži, powerlifta ter različnih poskokov.

Sistem vadbe45 minut intenzivne vadbe 2-krat do 3-krat tedensko v skupinah do največ 10 oseb. Omejeno število vadečih zagotavlja, da se trener lahko posveti posamezniku kljub delu v skupini. Vadba se vedno izvaja pod strokovnim nadzorom osebnega trenerja z licenco.

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNI OBISK

Preizkusi vadbo brezplačno

Kontaktirajte nas in se prijavite na prvi brezplačni obisk vadbe. Se želiš prijaviti na brezplačni preizkus preko telefona? Pokliči na 051 229 336 od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00 uro.

Prijavite se na vadbo

Izpolni spodnji obrazec in najkasneje v roku 24 ur po izpolnitvi obrazca te bomo poklicali in dogovorili se bomo za ustrezni termin brezplačnega preizkusa vadbe.

  O podjetju

  Kibbon d.o.o.
  Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
  Davčna št.: 52566803
  Matična: 3543650000

  Za uporabnike

  Copyright © 2022 Kibbon d.o.o. - Vse pravice pridržane. | Izdelava spletne strani: Spletnikar
  crossmenuchevron-down