O nas

Štirje entuziasti, vsak poseben v tem kar počne, vsi skupaj nepremagljivi. Druži nas ljubezen do gibanja, želja po zdravem življenjskem slogu in srčnost v tem kar počnemo. Zdravje, veselje in šport nam predstavljajo vodilo do pozitivne življenjske energije.

Vsak začetek je težak. Veliko lažje je izbrati udobnejšo pot, a zavedati se moramo, da na tak način življenje lahko postane še težje. Življenje nas vedno postavi pred preizkušnjo, postavi nam pasti, ampak iz vsake take izkušnje se lahko nekaj naučimo in naredimo korak v pravo smer. Pomembno je, da se zavedamo, da puško v koruzo lahko odveržemo tudi jutri, zato vam z našim znanjem, podporo in strokovnostjo lahko pomagamo dosegati željene cilje. Ko enkrat stopimo na pot aktivnega in zdravega življenjskega sloga, začnemo premagovati sami sebe in kaj kmalu opazimo, da tudi ostali življenski cilji sploh niso tako nedosegljivi.

Z nami ne boste na dieti ali se stradali, z nami boste vzdrževali primerno telesno težo z zdravo prehrano in rednim gibanjem. Naša naloga je predstaviti dejstvo, da redna telesna aktivnost in uravnotežena prehrana vodita k boljšem počutju, občutkih veselja in posledično bolj izpopolnjenemu življenju.